MoodyDoodle wordt graag vriendjes met andere leuke, vrolijke figuurtjes. Hieronder zie je de vriendjes van Monster en Meisje tot nu toe. En hoe meer vriendjes, hoe beter. Dus heb je een goed idee? Mail het ons!

Hoppy

De Kleine Afrikaanse Hoppy is het nieuwste vriendje van Monster en Meisje. Hoppy is de mascotte van de Rotterdamse Studentendesk van het Rode Kruis en hij heeft in 2012 heel veel centjes opgehaald om baby’tjes te redden! In het filmpje hiernaast zie je hoe Monster en Meisje geholpen hebben.

MEES EN MAKKIE VAN DE EUROMAST KIDSCLUB

MoodyDoodle heeft in 2011 de mascottewedstrijd van de Euromast Kidsclub ontwikkeld en uitgevoerd. Op 17 september 2011 was de bekendmaking van het winnende ontwerp door Hilal en op 21 december is de definitieve website en bijbehorende mascotte live gegaan. Zie ook www.euromastkidsclub.nl 

DE GIBRA VAN VILLA ZEBRA

Rotterdam heeft een heel bijzondere instelling. Dat is Villa Zebra, waar ze tentoonstellingen maken met beeldende kunst voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Op woensdag, zaterdag en zondag kunnen kinderen ook zelf aan de slag in een workshop.

Monster en Meisje zijn op een vrije woensdagmiddag gaan kijken en vonden het fantastisch! Kijk hier maar voor het verhaaltje. Diezelfde dag zijn ze vriendjes geworden met De Gibra, een Giraffe een Zebra inéén. Monster en Meisje zijn officieel lid geworden en Villa Zebra verkoopt ons eigen boekje in hun winkeltje.  Volg Villa Zebra ook op Twitter: @VillaZebra.

FLEUR DE BIJ

De Heer Bij en Fleur de Bij hebben elkaar leren kennen op het BEEING-festival in Amsterdam. Ze bleken allebei in een kinderboek te staan! De Heer Bij natuurlijk in ons eigen boek Monster en Meisje en Fleur de Bij in het boek ‘Fleur de Bij ontvangt een brief van de koningin’. Grappig he? Toen ze begonnen te zoemen kwamen ze er al snel achter dat ze allebei hetzelfde willen (en daar aan meewerken): heel veel blije bijen op de wereld!

Zie ook ons nieuwsberichtje over Fleur de Bij en de website van onze eigen Heer Bij. De Heer Bij en Fleur de Bij hebben afgesproken elkaar te zullen helpen waar ze kunnen, en samen te zorgen voor meer blije bijen.

Tweet