MoodyDoodle heeft in 2011 de website voor de Euromast KidsClub en bijbehorende mascottewedstrijd ontwikkeld. De wedstrijd bestond uit het verzamelen van zoveel mogelijk kinderontwerpen van de nieuwe Euromast mascotte. Via verschillende basisscholen hebben honderden kinderen in Rotterdam meegedaan aan de wedstrijd. Na een selectie van de prijswinnaars heeft MoodyDoodle het winnende ontwerp omgetoverd tot de finale mascotte!

Mees en Makkie

Mees en Makkie zijn de uitkomst van de Euromast Mascottewedstrijd. Ze zijn te zien op de website en verschillende producten in de Euromast winkel.
De figuurtjes worden ingezet tijdens activiteiten van de KidsClub en de levensgrote Mees en Makkie zijn al met veel kinderen op de foto gegaan. Hiernaast zie je de winnende tekening van Hilal, die met haar tekening zowel de mascotte als een schoolfeest op de Euromast heeft gewonnen!

Groot succes

Door tijdens de stemrondes, de deelnemers stemmen te laten verzamelen via Twitter, Facebook en door middel van stemformulieren, waren duizenden huishoudens in de regio Rotterdam op de hoogte van de komst van de Euromast KidsClub en de daarbij behorende nieuwe mascotte. Daarnaast werd er uiteraard verslag gedaan op regionale TV en kranten van de onthulling van de nieuwe mascotte.
Al met al een geslaagde, maar vooral leuke campagne.


Projectteam

Marlous Wessels (MoodyDoodle)

Projectleider

Sander Willems (MoodyDoodle)

Illustraties, animaties & Art Direction

Branding Boys

Webdevelopment

Hilal

Maker winnende tekening

Tweet