Boek: Monster en Meisje

‘Ok dan’, zegt Meisje lachend. ‘Maar waar heb je hulp bij nodig? Want ik kan eigenlijk alleen maar heel goed pudding maken’. ‘Hahahahah!!!! Alleen maar pudding maken!?’, roept Cees van Spees. ‘Alsof dat niets is! Pudding maken is iets wat niemand meer kan op Nova. Dat is dus een prachtig begin! Maar met alleen pudding zijn we er nog niet’.
Het blijft even stil. Cees van Spees staart naar de lucht, waar de zon onder gaat. Met een plotseling serieuze en droevige blik in zijn ogen vertelt hij de reden van zijn bezoek… 

 

Monster en Meisje is een vrolijk verhaal over spelletjes verzamelen, pudding maken en het helpen van de zieke bijen. Het boek is geschreven als voorlees-verhaal voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar oud, maar oudere kinderen (en volwassenen!) vinden het vaak ook erg leuk. In het verhaal verzint Meisje samen met De Heer Bij een website om de vele zieke bijen te helpen. Kijk zelf maar op www.de-heer-bij.nl Halverwege 2012 verschijnt daar bovendien een tweede (digitaal) kinderboek: een speciale imkercursus met allerlei informatie over de bijen! Een leuk weetje over het boek: Monster en Meisje is helemaal gemaakt van gerecycled papier en gedrukt met natuurvriendelijke, ecologische inkt. 

Bestellen?

Dat kan op de volgende manier:
1. Stuur een email naar berichtjes@moodydoodle.com en zet daarin je naam, adres, postcode, telefoonnummer en het aantal boekjes dat je wilt bestellen.

2. Je krijgt van ons een bevestigingsmail van je bestelling en we sturen het pakje binnen 5 werkdagen naar je toe. In de mail staat ook je factuurnummer. Deze vermeld je bij de betaling (zie 3).

3. Na ontvangst van het boek betaal je het bedrag van je bestelling op rekeningnummer 169940632, ten name van MoodyDoodle, Rotterdam. Let op: vermeld hierbij het factuurnummer uit de bevestigingsmail.

 

De algemene voorwaarden kun je hier vinden en voor vragen neem gerust contact op met Marlous.

marlous@moodydoodle.com of bel 06-45432815

Bedankt en veel plezier!

Hieronder zie je nog wat foto’s van het boek.Tweet